In the spotlight: Snackbar Durum Express

snackbar durum express uitbaters

Snackbar Durum Express

  • Uitbater: Ismail Sezer
  • Adres: Ninoofsesteenweg 523, 1070 Anderlecht

Deze maand bezochten we Snackbar Durum Express te Anderlecht. Zij werken al meer dan 20 jaar met Anda Sauces en leggen in dit interview uit waarom.


Wat spoorde jou aan om een snackbar uit te baten?

Als tiener hielp ik mee in het restaurant van mijn oom in Schaarbeek. Hij bood het merk Anda al aan zijn klanten aan. Na verloop van tijd werd ik me bewust dat dit beroep voor mij voorbestemd was. Mijn doel was vanaf toen om mijn eigen snackbar uit te baten, om ondernemer te zijn.

Wat vind je het leukste aan dit beroep?

Er zijn zoveel verschillende dingen inherent aan deze baan. Je bent betrokken bij al het commerciële: aankoopbeheer, boekhouding, personeelsbeheer, zoeken naar innovatie, enzovoort. Maar het belangrijkste is zonder twijfel het contact met mijn klanten. Over de jaren heen heb ik een sterke reputatie opgebouwd en de vaste klanten zijn me hier zeer dankbaar voor.

Hoe garandeer je een hoge kwaliteit aan de klanten?

Ik controleer de producten altijd persoonlijk en ik zoek naar het beste voor mijn klanten. Ik kies ook altijd voor kwaliteit, niet voor prijs. Je kan inderdaad goedkopere producten op de markt vinden, maar dat gaat ten koste van je klanten, die je zaak dan misschien slechte publiciteit geven.

Wat is je sleutel tot succes?

Voor mij zijn er drie pijlers die altijd in acht genomen moeten worden: 1. de aanwezigheid van de baas (of bazen) en het respecteren van de openingsuren, 2. de kwaliteit van de aangeboden producten die constant gecontroleerd wordt, 3. vriendelijk zijn tegen de klanten. Daarnaast is de zoektocht naar nieuwe producten die je zaak verbeteren ook van belang.

Waarom werk je met Anda Sauces?

Zodra ik mijn zaak opende, koos ik zonder enige twijfel voor het merk Anda Sauces. Ik heb er nooit spijt van gehad, aangezien ik in meer dan 20 jaar nog nooit problemen heb gehad. Naast het bieden van een constante kwaliteit luistert Anda naar zijn klanten en staat altijd voor ons klaar.

Welke sauzen worden het meest verkocht in je snackbar?

Dat is zonder twijfel de enige echte Andalouse saus.

Wat maakt je snackbar uniek?

De grootste troef van mijn broer en mij is dat we altijd in de snackbar aanwezig zijn. Ook al hebben we personeel, we werken altijd samen. Dit betekent dat onze klanten zich thuis kunnen voelen en er zeker van zijn dat zij de beste kwaliteit krijgen.

Meer Posts