Inspiratie

Filter
samurai saus bij boulet
Advies voor je zaak

4 Tips voor het bewaren en conserveren van sauzen

Als sauzenbedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om sauzen op de juiste manier te bewaren en conserveren. Het zorgt ervoor dat ze hun smaak behouden, lang meegaan en bovenal veilig zijn om te consumeren. In dit artikel delen wij enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw sauzen altijd vers en smakelijk blijven.

Lees meer »
bitterballen met andalouse
Advies voor je zaak

Drie redenen om te kiezen voor kwaliteitssauzen

Kwaliteitssauzen spelen een essentiële rol in de horeca-industrie, ongeacht het type keuken of het culinaire concept. Ze zijn van groot belang bij het creëren van smaakvolle gerechten die de verwachtingen van klanten overtreffen. In dit artikel worden drie redenen benadrukt waarom je als horecazaak moet kiezen om met kwaliteitssauzen te werken.

Lees meer »
pita met kip
Recepten

Pita met kip: Een heerlijk en eenvoudig recept

Ben je op zoek naar een snelle en smakelijke maaltijd? Dan is pita met kip de perfecte keuze! Dit gerecht is niet alleen gemakkelijk te bereiden, maar zit ook boordevol smaak. Met slechts een paar ingrediënten kan je iedereen verrassen.

Lees meer »
Recepten

Het Julientje: een Gentse frietspecialiteit

Frituren en snackbars combineren al decennialang bestaande snacks tot iets nieuws op het menu. Het ‘Julientje’ werd bekend in het Gentse uitgaansleven, maar is nu ook in tal van andere frituren en snackbars in het land te vinden. In dit artikel leggen we uit wat een Julientje is en hoe het is ontstaan.

Lees meer »
burger recept jim's burger sauce
Recepten

Recept: Jim’s Beefburger met Jim’s Burger Sauce!

Jim’s Beefburger is een klassieke hamburger: eentje met vlees, sla, crispy bacon, schijfjes augurk en plakjes cheddarkaas. Hier houden we het lekker simpel. Want simpel kan ook lekker zijn! Naast de verse ingrediënten is het sausje wat deze hamburger uniek maakt: Jim’s Burger Sauce is een licht zoete saus met een dikke consistentie. Ze geeft een unieke toets aan een klassieke hamburger. Maak het zelf met dit eenvoudige recept.

Lees meer »
saus in potje naast frietjes als margemaker
Advies voor je zaak

Maak van je sauzen echte margemakers!

Het is algemeen bekend dat een saus in de frituur of snackbar een margemaker is. Dit is omdat sauzen vaak aangekocht worden in een groot volume en daarna verkocht worden in kleine porties aan een schappelijke prijs. Maar wist je dat niet alleen de prijszetting van de saus belangrijk is? Het potentieel van sauzen is meer dan dat… van slim inkopen tot onderscheidend zijn en enthousiast verkopen. In dit artikel bespreken we vier concrete stappen in de verkoop van sauzen die tot meer winst leiden.

Lees meer »
frituur opstarten
Advies voor je zaak

Frituur opstarten: 5 tips om een assortiment sauzen uit te bouwen

Ben jij van plan om een frituur op te starten? Daar komen een heleboel zaken bij kijken. Van wettelijke verplichtingen tot financiële investeringen. Maar daarnaast is de juiste productkeuze ook van uiterst belang. In dit artikel geven wij 5 handige tips om een sterk assortiment sauzen uit te bouwen. Want bij frietjes en snacks horen natuurlijk gepaste sauzen!

Lees meer »
chickenburger saus hamburger
Recepten

Recept: Louisiana Chickenburger met Anda Chickenburger Saus

De Louisiana Chickenburger is een chickenburger die het Diepe Zuiden representeert. Het hoofdingrediënt is ‘fried chicken’ of gefrituurde kip, wat een traditioneel zuidelijk gerecht is. Het is een echte smaakmaker dankzij een knapperig korstje op de buitenkant van de kip die de sappen in het vlees vasthouden langs de binnenkant.

Lees meer »
mistery saus burger
Recepten

Recept: Fishy Mistery Burger met Anda Mistery Saus

De Fishy Mistery Burger haalt inspiratie uit de Great Lakes in de VS aangezien het wordt gezien als “grootste zoetwatersysteem ter wereld” met veel vissoorten zoals zalm, forel en haring in de rivieren en meren. Maar naast de zalm wordt deze burger ook gemaakt met heerlijke avocado, rode uien en onze frisse mistery saus!

Lees meer »