Nieuws

Andalouse: het verhaal

Andalouse saus is geliefd door menig Belgen en wint ook in de buurlanden steeds meer aan populariteit. Maar waar komt de saus eigenlijk vandaan? Lees het hier!

Lees meer »
frituur fritagogo interior
Nieuws

In the spotlight: Frituur-Brasserie Fritagogo

Deze maand bezochten we Frituur-Brasserie Fritagogo in Doornik. De eigenaar, Marc-André, trad in de voetsporen van zijn ouders en stapte mee in hun zaak. In dit interview legt hij uit hoe hij een hoge kwaliteit aan de klanten garandeert en waarom hij met Anda Sauces werkt.

Lees meer »
making sauce

Het onstaan van de Hannibal saus

Het ontstaan van Anda’s nieuwe Hannibal saus begint bij Account Manager Eric, al meer dan 10 jaar in dienst. Eric zag de vraag naar een kruidige saus met frisse ingrediënten groeien op de markt.

Lees meer »
horecazaak

Het Corona Rapport

Tijdens de Corona periode hebben we een steekproef gehouden bij onze klanten. Hoeveel bleven open? Kwamen de consumenten nog? Hebben ze een digitale omschakeling gemaakt?

Lees meer »

Ontvang Anda nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe sauzen, de ontwikkelingen in de horeca volgen of heerlijke promoties ontvangen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media!