
In the spotlight: Frituur Chez Clémentine
Deze maand interviewden wij de eigenaar van Frituur Chez Clémentine te Ukkel. Philippe is trots dat zijn zaak de eerste eco-verantwoorde frituur is van België. Hij heeft alles in het werk gesteld om de CO2-uitstoot van zijn frituur tot een minimum te beperken. Ontdek in dit interview hoe zijn hij te werk gaat.

In the spotlight: Frituur Dorpshuys
Deze maand interviewden wij de eigenaren van Frituur Dorpshuys te Peer. Ingrid en Philippe hebben eerder al als collega’s gewerkt in een andere frituur. Tijdens een informeel drankje ontstond het idee om samen een eigen frituur te starten. Het geheim van hun succes is hun vriendelijke benadering en het gebruik van zorgvuldig geselecteerde producten en kwalitatieve sauzen, zoals Anda-sauzen. Ontdek in dit interview waarom hun frituur meer is dan alleen een frietzaak.

Restofrit Interview
Al bijna 60 jaar bereidt Anda Sauces smeuïge, ambachtelijke Belgische sauzen met eerlijke ingrediënten. Dit sauzenambacht wordt al 3 generaties lang doorgegeven binnen de familie. Lees ons verhaal in het interview met Restofrit.

In the spotlight: Brasserie Den Anker
Deze maand bezochten we Brasserie Den Anker. Deze brasserie wordt gerund door een jong en dynamisch team dat constant openstaat voor vernieuwing en innovatie. Zo renoveerden ze hun interieur in 2019 om klanten in een moderne, warme en gezellige omgeving te ontvangen. In dit interview onthullen zij hun succesformule en motivatie.

In the spotlight: Snack-Grill Le Maubeugeois
Deze maand bezochten we één van onze klanten in Frankrijk: Restaurant Snack-Grill Le Maubeugeois. Onder het motto “Een correcte kwaliteit en kwantiteit” doet de eigenaar, Claude, zijn uiterste best om zijn klanten de beste kwaliteit en service te bieden. In dit interview legt hij uit hoe hij te werk gaat.

In the spotlight: La Belge Attitude
Deze maand bezochten we de mobiele frituur “La Belge Attitude”. Met hun verse frietjes en speciale hamburgers zijn zij vaak op lokale evenementen te vinden. In dit interview vertellen zij over hun ervaring en de kwaliteit van hun producten.

In the spotlight: broodjeszaak ’t kruimeltje
Deze maand bezochten we broodjeszaak ’t Kruimeltje in Opglabbeek. Elly startte deze zaak vorig jaar en vertelt in dit interview waarom zij voor Anda Sauces koos.

Andalouse: het verhaal
Andalouse saus is geliefd door menig Belgen en wint ook in de buurlanden steeds meer aan populariteit. Maar waar komt de saus eigenlijk vandaan? Lees het hier!

In the spotlight: Snackbar Durum Express
Deze maand bezochten we Snackbar Durum Express te Anderlecht. Zij werken al meer dan 20 jaar met Anda Sauces en leggen in dit interview uit waarom.

Horecatel 2022… een geslaagde editie!
De 55e editie van Horecatel zit erop. Na uitstel in 2021 was deze editie meer dan geslaagd. Meer dan 250 klanten brachten een bezoekje aan onze vernieuwde stand.

In the spotlight: Frituur-Brasserie Fritagogo
Deze maand bezochten we Frituur-Brasserie Fritagogo in Doornik. De eigenaar, Marc-André, trad in de voetsporen van zijn ouders en stapte mee in hun zaak. In dit interview legt hij uit hoe hij een hoge kwaliteit aan de klanten garandeert en waarom hij met Anda Sauces werkt.

Het onstaan van de Hannibal saus
Het ontstaan van Anda’s nieuwe Hannibal saus begint bij Account Manager Eric, al meer dan 10 jaar in dienst. Eric zag de vraag naar een kruidige saus met frisse ingrediënten groeien op de markt.