Nieuws

Nieuws

In the spotlight: Broodjeszaak Pickels

In ons recente interview met Cindy, de trotse eigenaresse van Broodjeszaak Pickels in Asse, ontdekten we het inspirerende verhaal achter haar beslissing om een broodjeszaak te beginnen. Na jarenlang te werken in sales en marketing voor beursgenoteerde bedrijven, besloot Cindy een nieuwe weg in te slaan door haar eigen zaak te openen.

Lees meer »
frituur chez clementine
Nieuws

In the spotlight: Frituur Chez Clémentine

Deze maand interviewden wij de eigenaar van Frituur Chez Clémentine te Ukkel. Philippe is trots dat zijn zaak de eerste eco-verantwoorde frituur is van België. Hij heeft alles in het werk gesteld om de CO2-uitstoot van zijn frituur tot een minimum te beperken. Ontdek in dit interview hoe zijn hij te werk gaat.

Lees meer »
frituur dorpshuys frietjes bakken
Nieuws

In the spotlight: Frituur Dorpshuys

Deze maand interviewden wij de eigenaren van Frituur Dorpshuys te Peer. Ingrid en Philippe hebben eerder al als collega’s gewerkt in een andere frituur. Tijdens een informeel drankje ontstond het idee om samen een eigen frituur te starten. Het geheim van hun succes is hun vriendelijke benadering en het gebruik van zorgvuldig geselecteerde producten en kwalitatieve sauzen, zoals Anda-sauzen. Ontdek in dit interview waarom hun frituur meer is dan alleen een frietzaak.

Lees meer »
anda sauzen producten in potjes
Nieuws

Restofrit Interview

Al bijna 60 jaar bereidt Anda Sauces smeuïge, ambachtelijke Belgische sauzen met eerlijke ingrediënten. Dit sauzenambacht wordt al 3 generaties lang doorgegeven binnen de familie. Lees ons verhaal in het interview met Restofrit.

Lees meer »
brasserie den anker
Nieuws

In the spotlight: Brasserie Den Anker

Deze maand bezochten we Brasserie Den Anker. Deze brasserie wordt gerund door een jong en dynamisch team dat constant openstaat voor vernieuwing en innovatie. Zo renoveerden ze hun interieur in 2019 om klanten in een moderne, warme en gezellige omgeving te ontvangen. In dit interview onthullen zij hun succesformule en motivatie.

Lees meer »
le Maubeugeois frituur
Nieuws

In the spotlight: Snack-Grill Le Maubeugeois

Deze maand bezochten we één van onze klanten in Frankrijk: Restaurant Snack-Grill Le Maubeugeois. Onder het motto “Een correcte kwaliteit en kwantiteit” doet de eigenaar, Claude, zijn uiterste best om zijn klanten de beste kwaliteit en service te bieden. In dit interview legt hij uit hoe hij te werk gaat.

Lees meer »
la belge attitude uitbaters 2
Nieuws

In the spotlight: La Belge Attitude

Deze maand bezochten we de mobiele frituur “La Belge Attitude”. Met hun verse frietjes en speciale hamburgers zijn zij vaak op lokale evenementen te vinden. In dit interview vertellen zij over hun ervaring en de kwaliteit van hun producten.

Lees meer »
Nieuws

Andalouse: het verhaal

Andalouse saus is geliefd door menig Belgen en wint ook in de buurlanden steeds meer aan populariteit. Maar waar komt de saus eigenlijk vandaan? Lees het hier!

Lees meer »
frituur fritagogo interior
Nieuws

In the spotlight: Frituur-Brasserie Fritagogo

Deze maand bezochten we Frituur-Brasserie Fritagogo in Doornik. De eigenaar, Marc-André, trad in de voetsporen van zijn ouders en stapte mee in hun zaak. In dit interview legt hij uit hoe hij een hoge kwaliteit aan de klanten garandeert en waarom hij met Anda Sauces werkt.

Lees meer »

Ontvang Anda nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe sauzen, de ontwikkelingen in de horeca volgen of heerlijke promoties ontvangen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media!