Elke pot Anda saus is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten in ons ambachtelijk atelier. Met recepturen die alleen de familie kent, garanderen wij onze unieke smaken en het smeuïg mondgevoel. De sauzen krijgen de tijd om hun aroma’s volop te ontwikkelen.
Elke saus is door onszelf ontwikkeld. De huisgemaakte bereiding zorgt voor een smeuïge structuur en unieke smaakbeleving.
Eerlijk
Geen smaakversterkers of kunstmatige kleurstoffen en aroma’s in 95% van de Anda sauzen! Anda gebruikt vooral natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, groenten, koolzaadolie zonder GGO’s, enzovoort.
Altijd van uitstekende kwaliteit
Zaakvoerder Jimmy is zelf ook Chef Productie. Hij ziet er streng op toe dat elke pot die uit het atelier vertrekt, van perfecte kwaliteit is. Bovenop het naleven van de wettelijke HACCP-normen, wordt van elke batch nog een staal onderzocht in een onafhankelijk labo.
Exclusief bestemd voor de horeca
De origine van Anda ligt in de frituurwereld. Daarom is elke receptuur speciaal ontwikkeld voor de horecamarkt. Ook vandaag is Anda nog steeds een out-of-home specialist en zijn Anda sauzen exclusief te vinden bij horeca-verdelers.
Gemakkelijk in gebruik
Anda biedt verschillende gebruiksvriendelijke verpakkingsvormen. De Anda pomp-serveersystemen bieden een praktische pomp-oplossing.