Kapsalon met Anda sauzen
De kapsalon is een klassieker in snackbars en frituren. Smeuïge frietjes, sappig vlees, frisse groenten en natuurlijk: een overheerlijke saus om het geheel af te maken. Met de ambachtelijke sauzen van Anda geef je dit gerecht nét dat tikkeltje meer.
Ingrediënten
-
200 g goudgele frietjes, vers gebakken
-
100 g kebabvlees of shoarma (rund, kip of gemengd)
-
50 g geraspte kaas (bijv. jonge Gouda)
-
1 handje ijsbergsla, fijngesneden
-
2 schijfjes tomaat
-
2 schijfjes komkommer
-
Rode ui (in fijne ringen)
-
Anda Andalouse
Bereidingswijze
-
Bak de frietjes krokant op 175°C en laat ze even uitlekken.
-
Bak het vlees in een pan met een beetje olie tot het mooi goudbruin is.
-
Verdeel de frietjes in het kapsalonbakje en schep het vlees er bovenop.
-
Bestrooi met kaas en zet kort onder de salamander of grill tot de kaas smelt.
-
Werk af met verse groentjes zoals sla, tomaat en komkommer.
-
Dresseer met een royale portie Anda-saus naar keuze.
Saustip van het huis
