In the spotlight: Frituur-Brasserie Fritagogo

Frituur-Brasserie Fritagogo

  • Uitbater: Marc-André Leroy
  • Adres: Rue du Bourdon Saint-Jacques 8, 7500 Doornik
  • Website: fagfriterie.com

Deze maand bezochten we Frituur-Brasserie Fritagogo in Doornik. De eigenaar, Marc-André, trad in de voetsporen van zijn ouders en stapte mee in hun zaak. In dit interview legt hij uit hoe hij een hoge kwaliteit aan de klanten garandeert en waarom hij met de sauzen van Anda werkt.


Wat spoorde jou aan om een frituur uit te baten?

Mijn ouders baten deze frituur al meer dan dertig jaar uit. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik in hun voetsporen zou treden. Ik vervoegde hen al snel in de frituur en ontdekte mijn passie voor het vak. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat ik het liefst van al in mijn frituur ben.

Wat vind je het leukste aan friturist zijn?

Er zijn verschillende aspecten die ik erg leuk vind. Het is een zeer multidisciplinaire baan waardoor ik na al die jaren nog steeds bijleer. Zo blijft het werk interessant en verveel ik me nooit. Maar het allerleukste vind ik de relatie die je met anderen opbouwt. Hiermee bedoel ik niet alleen de relatie met de klanten, maar ook met collega’s, leveranciers, reparateurs, controleurs, enzovoort.

Hoe garandeer je een hoge kwaliteit aan de klanten?

Wij doen permanente controle op alle niveaus. Dit houdt in dat wij controleren op de netheid en het naleven van de strikte hygiëneprotocollen in de frituur-brasserie. Daarnaast houden wij ook toezicht op de kwaliteit van de gebruikte producten. Wij streven er altijd naar om beter te doen. Wij zijn nooit zomaar tevreden met wat we hebben.

Wat is je sleutel tot succes?

Mijn moeder zei me altijd: “Als je het niet kan opbrengen om jezelf de volle 100% te geven, doe het dan niet.” Hiermee spoorde ze me aan om elke dag mijn uiterste best te doen om zo een hoge kwaliteit te leveren en de klanten tevreden te stellen.

Waarom werk je met Anda Sauces?

Eerst en vooral omdat Anda Sauces een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding heeft. Daarnaast behouden wij ook graag een consistentie met onze klanten. Wij werken al vele jaren met Anda Sauces.

Welke sauzen worden het meest verkocht in jullie frituur?

Dat is ongetwijfeld de Mayonaise Maison.

Wat maakt jullie frituur speciaal?

Het feit dat wij onszelf steeds blijven uitdagen en streven naar perfectie onderscheidt ons van de massa. Wij willen altijd het beste bieden aan onze klanten!

Meer Posts