Missie & Waarden

Onze missie

Anda Sauces wil de Belgische smaakreferentie zijn voor authentieke koude sauzen voor professionals

  • Het sauzenplezier waar de familie in is opgegroeid wil het samen met heel het Anda-team overbrengen op het brede publiek, door een traditionele bereiding met natuurlijke ingrediënten.

  • Zo bezorgen we de consument een zalige smaakbelevenis en een uniek mondgevoel en goesting in meer.

  • Zo verwerven onze klanten een grotere omzet die we verder ondersteunen met een perfecte klantenservice en onberispelijke kwaliteit

  • Zo streven onze gepassioneerde medewerkers elke dag meer naar de beste sauzen en service voor al onze klanten

Onze waarden

Zij begeleiden wat we doen, waarom we sauzen maken en wie we aannemen.

De beste saus

Lekkerrrrrrr! De beste saus maak je in de beste omstandigheden. We maken onze sauzen met onze volle aandacht in een superhygiënische werkomgeving. We merken op wat beter kan en werken zo efficiënt mogelijk om maximaal smaak en passie te brengen.

Voor jezelf en elkaar opkomen

Het begint bij onszelf. In dit team samen werken wil zeggen dat je op anderen rekent en dat anderen op jou kunnen rekenen. We zorgen voor onszelf én voor de ander: we vragen anderen om hulp, we zetten zaken voor elkaar klaar en helpen wie op sukkel is.

Ervoor gaan

Vanuit onze passie zetten we ons helemaal in voor de saus: we denken mee na over wat anders en beter kan en we spreken onze ideeën uit. We bekijken andermans ideeën constructief. We zetten ons in en nemen initiatief voor vernieuwing.

Deel van een geheel​

Ieder is wie hij/zij is, met hun eigen sterktes (en zwaktes). We gaan met elkaar om alsof we familie zijn: we zijn open en eerlijk met elkaar en we brengen issues naar de oppervlakte om ze uit te klaren. Zonder onbeleefd te worden, want we gaan respectvol met elkaar om. Zo kunnen we in in alle vertrouwen en harmonie vooruitgaan, als team, en ook persoonlijk.

Fier op ons​

We houden van onze sauzen. Dat tonen we ook aan de buitenwereld: door erover te vertellen, door te laten proeven, door sauzen mee te nemen naar waar het kan Samen zorgen we ervoor dat Anda sauzen meer en meer bekendheid krijgt en dat er bij klanten naar gevraagd wordt.

Ben je het eens met waar wij voor staan? Vervoeg ons team!

We hebben een geweldig team, maar als je écht met ons wil samenwerken aan de lekkerste sauzen, dan kan dat zeker! Bekijk de openstaande vacatures of stuur een spontane sollicitatie!
Leer meer