Recept: Dubble Crunchy Chicken burger met 3 Anda sauzen

Ingrediënten
- 1 hamburgerbun Premium Brioche
- Anda smokey barbecue saus
- 2 Crunchy chicken burgers
- 2 sneetjes real Irish cheddar
- 1 eetlepel sweet pickle relish
- 1 deel rode kool gesneden
- 1 deel witte kool gesneden
- 1 deel geraspte wortel
- Anda mayonaise maison
- enkele rode uiringetjes
- fijnproeverssla atlantisch
- Anda chickenburgersaus

Bereidingswijze
- Ontdooi de hamburgerbun en bak hem ongeveer 3 minuten af in een oven van 180°C.
- Meng de rode kool, witte kool, geraspte wortelen en mayonaise tot een koolsalade.
- Bak 2 chicken burgers in de frietketel.
- Stel de burger samen: breng op de bodem een beetje BBQ-saus aan en beleg met de 2 chicken burgers, elk met een sneetje real irish cheddar.
- Dresseer een eetlepel sweet pickle relish, 2 eetlepels koolsla en enkele rode uiringetjes op de burgers.
- Werk af met fijnproeverssla en breng de chickenburgersaus op het deksel van de hamburgerbun aan.