Nieuws

  • In the spotlight: Frituur-Brasserie Fritagogo

    Deze maand bezochten we Frituur-Brasserie Fritagogo in Doornik. De eigenaar, Marc-André, trad in de voetsporen van zijn ouders en stapte mee in hun zaak. In dit interview legt hij uit hoe hij een hoge kwaliteit aan de klanten garandeert en waarom hij met Anda Sauces werkt.

    11/02/2022
  • Het onstaan van de Hannibal saus

    Het ontstaan van Anda’s nieuwe Hannibal saus begint bij Account Manager Eric, al meer dan 10 jaar in dienst. Eric zag de vraag naar een kruidige saus met frisse ingrediënten groeien op de markt.

    25/11/2021
  • In the spotlight: Frituur ’t Rond Punt Alken

    Deze maand bezochten we Frituur 't Rond Punt in Alken. De eigenares, mevrouw Huy Ying, baat deze frituur uit sinds 2016. In dit interview onthult ze de sleutels tot haar succes en de reden waarom ze met Anda werkt.

    24/11/2021
  • In the spotlight: Frituur Chantal

    Deze maand bezochten we Frituur Chantal, een trouwe klant van Anda Sauces. De eigenaar, Pierre-Marie, beantwoordde enkele vragen over het succes van zijn frituur.

    24/11/2021
  • In the spotlight: Frituur MnM

    Wij gingen op bezoek bij frituur MnM te Wommersom. In dit interview legt Maarten uit hoe hij te werk gaat in zijn frituur en wat hij van Anda sauzen vindt.

    24/11/2021
  • In the spotlight: Frituur-Snackbar Chez Luigi

    Wij gingen langs bij Frituur-Snackbar Chez Luigi, een trouwe klant van Anda Sauces. In dit interview vertelt Luigi zijn verhaal en waarom hij Anda sauzen gebruikt.

    08/11/2021
  • In the spotlight: Friterie Chez Carlo

    Wij gingen langs bij Frituur Chez Carlo, een trouwe klant van Anda Sauces. De uitbaters, David en Françoise, vertellen hier hun verhaal en wat zij vinden van Anda sauzen.

    08/11/2021
  • Het Corona Rapport

    Tijdens de Corona periode hebben we een steekproef gehouden bij onze klanten. Hoeveel bleven open? Kwamen de consumenten nog? Hebben ze een digitale omschakeling gemaakt?

    03/11/2021

Ontvang Anda nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe sauzen, de ontwikkelingen in de horeca volgen of heerlijke promoties ontvangen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media!