Nieuws
In the spotlight: Frituur-Brasserie Fritagogo
Deze maand bezochten we Frituur-Brasserie Fritagogo in Doornik. De eigenaar, Marc-André, trad in de voetsporen van zijn ouders en stapte mee in hun zaak. In dit interview legt hij uit hoe hij een hoge kwaliteit aan de klanten garandeert en waarom hij met Anda Sauces werkt.
11/02/2022Het onstaan van de Hannibal saus
Het ontstaan van Anda’s nieuwe Hannibal saus begint bij Account Manager Eric, al meer dan 10 jaar in dienst. Eric zag de vraag naar een kruidige saus met frisse ingrediënten groeien op de markt.
25/11/2021In the spotlight: Frituur ’t Rond Punt Alken
Deze maand bezochten we Frituur 't Rond Punt in Alken. De eigenares, mevrouw Huy Ying, baat deze frituur uit sinds 2016. In dit interview onthult ze de sleutels tot haar succes en de reden waarom ze met Anda werkt.
24/11/2021In the spotlight: Frituur Chantal
Deze maand bezochten we Frituur Chantal, een trouwe klant van Anda Sauces. De eigenaar, Pierre-Marie, beantwoordde enkele vragen over het succes van zijn frituur.
24/11/2021In the spotlight: Frituur MnM
Wij gingen op bezoek bij frituur MnM te Wommersom. In dit interview legt Maarten uit hoe hij te werk gaat in zijn frituur en wat hij van Anda sauzen vindt.
24/11/2021In the spotlight: Frituur-Snackbar Chez Luigi
Wij gingen langs bij Frituur-Snackbar Chez Luigi, een trouwe klant van Anda Sauces. In dit interview vertelt Luigi zijn verhaal en waarom hij Anda sauzen gebruikt.
08/11/2021In the spotlight: Friterie Chez Carlo
Wij gingen langs bij Frituur Chez Carlo, een trouwe klant van Anda Sauces. De uitbaters, David en Françoise, vertellen hier hun verhaal en wat zij vinden van Anda sauzen.
08/11/2021Het Corona Rapport
Tijdens de Corona periode hebben we een steekproef gehouden bij onze klanten. Hoeveel bleven open? Kwamen de consumenten nog? Hebben ze een digitale omschakeling gemaakt?
03/11/2021