In the spotlight: Frituur Chantal

Frituur Chantal Malmedy testimonial

Frituur Chantal

  • Uitbater: Pierre-Marie Verryken
  • Adres: Avenue du pont de Warche N°1A, 4960 Malmedy

Deze maand bezochten we Frituur Chantal, een trouwe klant van Anda Sauces. De eigenaar, Pierre-Marie, beantwoordde enkele vragen over het succes van zijn frituur.


Wat spoorde jou aan om een frituur/snackbar uit te baten?

Mijn moeder had een mobiel frietkraam. Ze stond hiermee op de kermis. Ik begon er al op zeer jonge leeftijd in te werken. Zo ben ik ook zelf in de frituurwereld gerold.

Wat vind je het leukste aan friturist zijn?

Het contact met mensen. Ik heb een vaste klantenkring. Als je aardig bent tegen de klanten, komen ze meestal terug. Maar afgezien daarvan is mijn frituur ook gelegen in een toeristische stad. Malmedy ontvangt jaarlijks veel toeristen, daardoor profiteert mijn frietkraam ook van het toerisme.

Hoe garandeer je een hoge kwaliteit aan de klanten?

Ik gebruik altijd goede producten. Goede producten betekenen een uitstekende kwaliteit en heerlijke smaak. Daarnaast is goede service natuurlijk ook belangrijk. Gastvrij en vriendelijk zijn garanderen dat.

Wat is je sleutel tot succes?

Goede producten en goede sauzen. Ik test de producten voor ik ze aan mijn klanten verkoop. Ik vind het belangrijk dat ik de producten zelf lekker vind. Maar daarnaast vraag ik ook mijn goede klanten om hun mening. Hun mening is natuurlijk het belangrijkst, want zij betalen om in mijn frituur te komen eten.

Waarom werk je met Anda Sauces?

Anda heeft de beste sauzen. We hebben veel andere sauzen van andere merken geproefd. Naar onze mening hebben de sauzen van Anda de beste smaak en kwaliteit.

Welke sauzen worden het meest verkocht in jullie frituur?

De mayonaise maison.

Wat maakt jullie frituur speciaal?

Alle frituren in Malmedy zijn verschillend. We hebben verschillende klanten en werken met verschillende producten.

Meer Posts