In the spotlight: broodjeszaak ’t kruimeltje

anda sauces testimonial tkruimeltje

Broodjeszaak ’t Kruimeltje

  • Uitbater: Elly Roumans
  • Adres: Weg naar Zwartberg 63 2, BE-3660 Opglabbeek
  • Website: www.tkruimeltje.eu

Deze maand bezochten we broodjeszaak ’t Kruimeltje in Opglabbeek. Elly startte deze zaak een jaar geleden en vertelt in dit interview waarom zij voor Anda Sauces koos.


Wat spoorde jou aan om een broodjeszaak uit te baten?

Van kinds af aan droomde ik ervan om een broodjeszaak uit te baten. Helaas werd het realiseren van deze droom steeds uitgesteld doordat ik al een vaste job had. Mijn man heeft mij vorig jaar aangespoord om eindelijk mijn droom waar te maken.

Wat vind je het leukste aan dit beroep?

Het experimenteren met verschillende smaken en het samenstellen van nieuwe broodjes vind ik het fijnste! Daarnaast is het contact met de klanten vanzelfsprekend. Bovendien heb ik als zelfstandige de touwtjes zelf in handen en doe ik mijn best om onze zaak uniek te maken.

Hoe garandeer je een hoge kwaliteit aan de klanten?

Wij werken elke dag met nieuwe verse producten. De broodjes worden om het uur bijgebakken, soms zelfs om de 10 minuten als het erg druk is. Alle groentjes worden dagelijks vers gewassen en gesneden.

Wat is je sleutel tot succes?

Eerlijk handelen en authentiek zijn. Maar daarnaast ook vriendelijk en beleefd zijn tegen de klanten. Je mag eens lachen met hen want het hoeft niet altijd formeel te zijn. Maar het is belangrijk dat de klanten zich goed voelen.

Waarom werk je met Anda Sauces?

De sauzen van Anda zijn uniek omdat ze niet in de retail te vinden zijn en de klanten kunnen ze dus niet zelf in een supermarkt gaan kopen. Wij maken speciale ‘broodjes van de maand’ met de sauzen van Anda en deze worden door menig klanten besteld. Gisteren nog belde een klant ons op na sluiting. Ze had het ‘broodje van de maand’ gegeten en zei dat ze deze saus in de toekomst altijd wil. Ze vroeg waar ze deze saus kan vinden. Ik vond het leuk om te zeggen dat ze deze enkel hier kan verkrijgen.

Naast de exclusiviteit zijn de sauzen ook dikker van textuur. Hierdoor blijven ze beter liggen op de broodjes of andere gerechten. De sauzen zijn voor ons zeker een meerwaarde.

Welke sauzen worden het meest verkocht in je broodjesbar?

De Frites Sauce Groen, Cocktail en Andalouse verkopen wij het meest. De Frites Sauce wordt voornamelijk tussen een smos gegeten, waarnaast Cocktail en Andalouse regelmatig worden gevraagd tussen een burger. Om minder bekende sauzen te promoten en om ze te laten proeven aan de klanten worden er ‘broodjes van de maand’ gemaakt. Eénmaal de klanten deze kennen zijn ze meestal ook verkocht.

Wat maakt je broodjeszaak uniek?

Voornamelijk de sfeer en kwaliteit. Klanten komen hier graag terug omdat ze weten dat de kwaliteit constant is. Dit is een garantie die wij bieden naar onze klanten toe. Maar daarnaast ook door het experimenteren met verschillende recepten, zoals een koude pasta met Brazil saus.

Meer Posts