In the spotlight: La Belge Attitude

la belge attitude uitbaters

Mobiele Frituur “La Belge Attitude”

Deze maand bezochten we de mobiele frituur “La Belge Attitude”. Met hun verse frietjes en speciale hamburgers zijn zij vaak op lokale evenementen te vinden. In dit interview vertellen zij over hun ervaring en de kwaliteit van hun producten.


Wat spoorde jullie aan om een mobiele frituur uit te baten?

Na een burn-out besloot ik mijn leven te veranderen. Ik droomde er altijd van om lekkere frietjes te bakken. Door een mobiele frituur op te starten realiseerde ik deze droom. Daarnaast kan ik met mijn mobiele frituur reizen en zo nieuwe regio’s ontdekken. Zo kan ik de bevolking ook laten proeven van lekkere typische Belgische producten en tegelijkertijd sociale contacten uitbreiden. Zo zijn wij vaak aanwezig op kleine lokale festiviteiten. Daarboven hebben we ook de zijkant van ons huis ingericht om de foodtruck 2 dagen per week te openen en zo het lokale leven nieuw leven in te blazen.

Wat vinden jullie het leukste aan dit beroep?

Allereerst de relatie en de interacties met de klanten. Ten tweede, de tevredenheid van de klanten en hun positieve feedback.

Wat is de sleutel tot jullie succes?

Wij werken altijd met een glimlach en bieden onze klanten kwaliteitsvolle producten aan. Daarnaast proberen wij deze kwaliteitsproducten steeds te verbeteren. Wij bieden ook regelmatig nieuwe producten aan.

Waarom werken jullie met Anda Sauces?

Anda Sauces biedt sauzen van uitstekende kwaliteit. De producten zijn zeer consistent en de vertegenwoordiger reageert snel. Hij is attent en altijd beschikbaar. Kortom, Anda is een uniek kwaliteitsmerk!

Welke saus wordt het meest verkocht?

Dat is zonder twijfel de mayonaise.

Wat maakt jullie mobiele frituur uniek?

Wij werken met een maximum aan artisanale en kwaliteitsproducten. 

Bijvoorbeeld: 

  • Onze ambachtelijke hapjes, biefstukken, speklapjes, kip en andere vleeswaren komen uit de slagerij “La boucherie de l’Artisan” te Spy.
  • Wij kopen onze verse frietjes bij een lokale producent in Gosselies Sabbe.
  • Wij werken met Anda sauzen voor hun kwaliteit en variëteit.

Bovendien zorgt het feit dat wij mobiel zijn en deze producten aan onze klanten kunnen aanbieden grotendeels voor ons succes.

Meer Posts