In the spotlight: Frituur-Snackbar Chez Luigi

frituur-snackbar chez luigi uitbater luigi

Frituur-Snackbar Chez Luigi

  • Uitbater: Luigi Rosamilia
  • Adres: Grand’Rue 8, 7140 Morlanwelz

Wij gingen op bezoek bij frituur/snackbar Chez Luigi, een trouwe klant van Anda Sauces. In dit interview vertelt Luigi zijn verhaal en waarom hij Anda sauzen gebruikt.


Wat spoorde jou aan om een frituur/snackbar uit te baten?

Mijn ouders hadden een restaurant toen ik klein was, dus ik werd al van jongs af aan ondergedompeld in de horeca-wereld. Daarnaast is het altijd een droom van me geweest om mijn eigen zaak te openen.

Wat vind je het leukste aan friturist zijn?

Enerzijds ben ik zelf een fijnproever, anderzijds hou ik ervan mensen te plezieren. Het geeft mij voldoening wanneer mijn klanten mijn zaak verlaten na goed gegeten te hebben en hun complimenten maken me gelukkig.

Hoe garandeer je een hoge kwaliteit aan de klanten?

Ik werk met kwaliteitsproducten. Zo worden verse en lokale producten dagelijks aangevoerd. Bijvoorbeeld, de groenten worden vers geleverd en het brood komt van de lokale bakker. Het pitabrood komt rechtstreeks uit Griekenland. Daarnaast komt het vlees van een plaatselijke slagerij. Het pitavlees wordt met zorg bereid door de slager die het zelf in reepjes snijdt en vervolgens marineert. Daarna rijg ik het pitavlees zelf op een satéprikker.

Tot slot probeer ik zoveel mogelijk ter plaatse aanwezig te zijn om alles te controleren en te organiseren om de klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen.

Wat is je sleutel tot succes?

Mijn sleutel tot succes is een combinatie van de kwaliteit van de gebruikte producten, de veeleisendheid, de strengheid, de netheid, en de kwaliteit van de bediening en het personeel.

Waarom werk je met Anda Sauces?

Omdat het kwaliteits-sauzen zijn. Het is een vaste waarde en er zijn binnen het gamma topproducten die voor mij onaantastbaar zijn.

Welke sauzen worden het meest verkocht in jullie frituur?

Andalouse, Frites saus, Pita en Brazil.

Wat maakt jullie frituur speciaal?

Eerst en vooral omdat de gebruikte producten vers en lokaal zijn. Evenzeer het nauwe contact met mijn klanten en het feit dat ik uit de streek kom en een café heb. Ik ken veel mensen en dankzij mijn zaak kan ik een betere relatie met hen opbouwen. Daarnaast concentreer ik me zo veel mogelijk op mijn snackbar/frituur en kijk niet naar wat anderen doen. Ik wil mijn klanten altijd het beste bieden.

Meer Posts