In the spotlight: Friterie Chez Carlo

Friterie-Snack Chez Carlo

  • Uitbaters: Françoise & David Jacquemin
  • Adres: Rue de Bas-Oha 256, 4520 Wanze

Wij gingen langs bij Frituur Chez Carlo, een trouwe klant van Anda Sauces. De uitbaters, David en Françoise, vertellen hier hun verhaal en wat zij vinden van Anda sauzen.


Wat spoorde jullie aan om een frituur uit te baten?

Wij waren nog een jong stel toen we Friterie-Snack Chez Carlo overnamen. Françoise en ik werkten beiden in een verschillende sector, maar wilden graag iets tezamen doen. Na lang nadenken maakten we de keuze om samen een frituur uit te baten.

Wat vind je het leukste aan friturist zijn?

David: Voor mij is het contact met de klanten het leukste. Wij hebben veel vaste klanten en ik ben met de meesten onder hen bevriend.

Françoise: Voor mij is dat de tevredenheid van de klanten. Dat is erg leuk om te zien.

Wat is de sleutel tot jullie succes?

Het warme onthaal, de sympathie, de nauwkeurigheid van het werk en de keuze van kwaliteitsvolle producten.

Hoe garanderen jullie een hoge kwaliteit aan de klanten?

De kwaliteit wordt gegarandeerd door een gastvrije omgeving en personeel, en het uitvoeren van het werk zelf. Evenals het gebruiken van kwaliteitsproducten, met een maximum aan verse producten die dagelijks worden geleverd, en lokale producten, zoals verse lokale frieten, vlees van een lokale slager, brood van de lokale bakker, enzovoort.

Waarom werken jullie met Anda Sauces?

Toen we deze frituur kochten kenden we niets van het uitbaten van een frituur en de frituurproducten zelf. Daarnaast wouden we ervoor zorgen dat de verandering van eigenaar onopgemerkt bleef bij de bestaande klanten. We hebben zelfs de naam “Carlo” van de vorige eigenaar behouden. Hij gebruikte Anda sauzen en om de gewoontes van de klanten niet te veranderen, bleven wij ook Anda sauzen gebruiken. We gebruiken nu al meer dan 13 jaar Anda sauzen en keer op keer bewijzen zij het juiste recept te zijn. Anda sauzen hebben een onberispelijke kwaliteit en consistentie.

Welke sauzen worden het meest verkocht in jullie frituur?

De frites saus en de andalouse.

Wat maakt jullie frituur speciaal?

Het gebruiken van kwaliteitsvolle artisanale producten en, nogmaals, het feit dat onze klanten geen nummers zijn maar elk van hen persoonlijke aandacht krijgt en warm wordt onthaald. Maar ook de locatie en frituur zelf: wij hebben een moderne infrastructuur (geklimatiseerde ruimte en veranda), een groot terras met 140 zitplaatsen en ruime parkeergelegenheid. Daarnaast zijn wij gelegen op het platteland met een adembenemend uitzicht op de omliggende omgeving.

Meer Posts