In the spotlight: Snack-Grill Le Maubeugeois

Restaurant Snack-Grill “Le Maubeugeois”

Deze maand bezochten we één van onze klanten in Frankrijk: Restaurant Snack-Grill Le Maubeugeois. Onder het motto “Een correcte kwaliteit en kwantiteit” doet de eigenaar, Claude, zijn uiterste best om zijn klanten de beste kwaliteit en service te bieden. In dit interview legt hij uit hoe hij te werk gaat.


Wat spoorde je aan om een frituur uit te baten?

Dat heb ik aan mijn familie te danken! Mijn broer had al een ambulante frituur. Toen hij tijdens een weekend hulp nodig had, ging ik hem een handje toesteken. Ik vond het meteen geweldig. Daarna kreeg ik de kans om de leiding van een tweede zaak over te nemen en 35 jaar later hebben we 4 zaken.

Wat vind je het leukste aan dit beroep?

Dat is zonder twijfel alles wat het contact met de klanten betreft: de relatie en de verbondenheid met mijn klanten. Daarnaast hou ik er ook van om mensen tevreden te stellen. Het is voor mij een bron van voldoening wanneer mijn klanten mijn zaak verlaten na goed gegeten te hebben.

Wat is de sleutel tot je succes?

Onze familieslogan luidt “Een correcte kwaliteit en kwantiteit”. Wij doen ons uiterste best om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Wij stellen bovendien een gevarieerde menu voor. Alles wordt door mijn vrouw en mijzelf geproefd en goedgekeurd alvorens er iets aan de menu wordt toegevoegd.

Waarom werk jij met Anda Sauces?

Ik werk met Anda omdat zij echte kwaliteitssauzen aanbieden met de juiste ingrediënten en een constante consistentie.

Welke saus wordt het meest verkocht?

Pitasaus, Fritessaus en Tomato Ketchup.

Hoe garandeer je een hoge kwaliteit aan de klanten?

De kwaliteit wordt gegarandeerd op verschillende niveaus: We proeven alle producten voordat we ze aan onze klanten aanbieden, we werken met verse en lokale producten en we halen ons vlees bij de slager. We hebben ook bijvoorbeeld onze eigen werkplaats ingericht om onze huisgemaakte pita-kip te bereiden. Deze wordt ter plekke gesneden, bereid en gemarineerd.

Wat maakt je frituur uniek?

De aangeboden verse en lokale producten en de gezelligheid van onze frituur dankzij het familiale aspect dat wij met het personeel en met de klanten tot stand brengen, maken ons frituur zeer aangenaam. Maar ook de continuïteit die wij doorheen het jaar bieden is van belang. Wij zijn ongeacht het weer 7 dagen per week open. Wij openen en sluiten altijd op de aangegeven tijden, zelfs als er voor sluitingstijd niemand meer aanwezig is. Het is belangrijk voor ons dat de klant niet voor niets komt.

Meer Posts