Nieuws

  • Eén jaar gratis sauzen: Frituur 168° uit Vilvoorde deelt zijn ervaring

    Frituur 168° uit Vilvoorde won één jaar gratis Anda-sauzen en blijft een trouwe partner dankzij hun vertrouwen in de kwaliteit en service. De actie zorgde voor extra klanteninteresse én bevestigde hun sterke band met het merk.

    17/06/2025
  • Eén jaar gratis sauzen: O Délicieux en Cas deelt zijn ervaring

    O Délicieux en Cas uit Maubeuge won een jaar lang gratis Anda-sauzen en blijft een trouwe gebruiker van vooral onze barbecuesaus. Deze actie versterkte niet alleen de band met Anda Sauces, maar zorgde ook voor extra klanteninteresse en bevestigde de ambachtelijke kwaliteit van onze producten.

    10/06/2025
  • Eén jaar gratis sauzen: Ontmoet onze winnaar A l’fritouille in Colfontaine

    Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Anda Sauces in 2024 werden vijf klanten beloond met een jaar lang gratis sauzen. Een van de winnaars is frituuruitbater A l’fritouille uit Colfontaine.

    20/05/2025
  • Eén jaar gratis sauzen: Ontmoet onze winnaar Chez Manza te Beauraing

    Ter ere van ons 40-jarig jubileum vorig jaar, hebben we vijf gelukkige winnaars een jaar lang gratis sauzen cadeau gedaan! Vandaag spreken we met een van hen, een horeca-uitbater die zijn ervaring met ons deelt: Chez Manza te Beauraing.

    17/04/2025
  • Eigeelprijzen onder druk door uitzonderlijke marktomstandigheden

    Zoals u wellicht al via de media heeft vernomen, zijn de prijzen van eieren de afgelopen periode spectaculair gestegen. Deze uitzonderlijke situatie is het gevolg van een ernstig verstoord evenwicht tussen vraag en aanbod in zowel Europa als daarbuiten.

    15/04/2025
  • Eén jaar gratis sauzen: Ontmoet onze winnaar Le marchand de frite te Jauche

    Ter ere van ons 40-jarig jubileum vorig jaar, hebben we vijf gelukkige winnaars een jaar lang gratis sauzen cadeau gedaan! Vandaag spreken we met één van hen, een trouwe klant die zijn ervaring met ons deelt: Le marchand de frite te Jauche.

    01/04/2025
  • Recap 2024

    Terwijl 2024 ten einde loopt, willen we even stilstaan en jou bedanken voor het afgelopen jaar. Dankzij jouw vertrouwen en steun hebben we samen mooie momenten beleefd en bijzondere mijlpalen bereikt.

    26/12/2024
  • De Andalouse van Anda Sauces wint “Product Made in Vlaams-Brabant” Award!

    Met trots en dankbaarheid kondigen we aan dat Anda Sauces de titel "Product Made in Vlaams-Brabant" in de wacht heeft gesleept! Deze prestigieuze prijs, georganiseerd door Made in Vlaams-Brabant, is een mooie erkenning van ons vakmanschap, onze passie en de kwaliteit van onze sauzen.

    25/11/2024
  • Help ons de Product Made in Vlaams-Brabant Award winnen!

    We zijn ontzettend trots om te mogen melden dat Anda Sauces genomineerd is voor de prestigieuze Product Made in Vlaams-Brabant Award! Deze nominatie is een fantastische erkenning voor al onze inspanningen om heerlijke, authentieke sauzen te produceren, hier in het hart van Vlaams-Brabant.

    12/10/2024
  • Een jaar vol smaak dankzij onze jubileumwedstrijd

    Met onze 40ste verjaardag wilden we niet alleen terugblikken, maar ook vooruit kijken. Daarom hebben we een wedstrijd georganiseerd waarbij frituren en horeca-uitbaters een jaar lang gratis van onze sauzen konden genieten. Lees er meer over hier!

    10/10/2024
  • In the spotlight: Broodjeszaak Pickels

    In ons recente interview met Cindy, de trotse eigenaresse van Broodjeszaak Pickels in Asse, ontdekten we het inspirerende verhaal achter haar beslissing om een broodjeszaak te beginnen. Na jarenlang te werken in sales en marketing voor beursgenoteerde bedrijven, besloot Cindy een nieuwe weg in te slaan door haar eigen zaak te openen.

    20/12/2023
  • In the spotlight: Frituur Chez Clémentine

    Deze maand interviewden wij de eigenaar van Frituur Chez Clémentine te Ukkel. Philippe is trots dat zijn zaak de eerste eco-verantwoorde frituur is van België. Hij heeft alles in het werk gesteld om de CO2-uitstoot van zijn frituur tot een minimum te beperken. Ontdek in dit interview hoe zijn hij te werk gaat.

    01/11/2023

Ontvang Anda nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe sauzen, de ontwikkelingen in de horeca volgen of heerlijke promoties ontvangen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media!