Nieuws
Eén jaar gratis sauzen: Frituur 168° uit Vilvoorde deelt zijn ervaring
Frituur 168° uit Vilvoorde won één jaar gratis Anda-sauzen en blijft een trouwe partner dankzij hun vertrouwen in de kwaliteit en service. De actie zorgde voor extra klanteninteresse én bevestigde hun sterke band met het merk.
17/06/2025Eén jaar gratis sauzen: O Délicieux en Cas deelt zijn ervaring
O Délicieux en Cas uit Maubeuge won een jaar lang gratis Anda-sauzen en blijft een trouwe gebruiker van vooral onze barbecuesaus. Deze actie versterkte niet alleen de band met Anda Sauces, maar zorgde ook voor extra klanteninteresse en bevestigde de ambachtelijke kwaliteit van onze producten.
10/06/2025Eén jaar gratis sauzen: Ontmoet onze winnaar A l’fritouille in Colfontaine
Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Anda Sauces in 2024 werden vijf klanten beloond met een jaar lang gratis sauzen. Een van de winnaars is frituuruitbater A l’fritouille uit Colfontaine.
20/05/2025Eén jaar gratis sauzen: Ontmoet onze winnaar Chez Manza te Beauraing
Ter ere van ons 40-jarig jubileum vorig jaar, hebben we vijf gelukkige winnaars een jaar lang gratis sauzen cadeau gedaan! Vandaag spreken we met een van hen, een horeca-uitbater die zijn ervaring met ons deelt: Chez Manza te Beauraing.
17/04/2025Eigeelprijzen onder druk door uitzonderlijke marktomstandigheden
Zoals u wellicht al via de media heeft vernomen, zijn de prijzen van eieren de afgelopen periode spectaculair gestegen. Deze uitzonderlijke situatie is het gevolg van een ernstig verstoord evenwicht tussen vraag en aanbod in zowel Europa als daarbuiten.
15/04/2025Eén jaar gratis sauzen: Ontmoet onze winnaar Le marchand de frite te Jauche
Ter ere van ons 40-jarig jubileum vorig jaar, hebben we vijf gelukkige winnaars een jaar lang gratis sauzen cadeau gedaan! Vandaag spreken we met één van hen, een trouwe klant die zijn ervaring met ons deelt: Le marchand de frite te Jauche.
01/04/2025Recap 2024
Terwijl 2024 ten einde loopt, willen we even stilstaan en jou bedanken voor het afgelopen jaar. Dankzij jouw vertrouwen en steun hebben we samen mooie momenten beleefd en bijzondere mijlpalen bereikt.
26/12/2024De Andalouse van Anda Sauces wint “Product Made in Vlaams-Brabant” Award!
Met trots en dankbaarheid kondigen we aan dat Anda Sauces de titel "Product Made in Vlaams-Brabant" in de wacht heeft gesleept! Deze prestigieuze prijs, georganiseerd door Made in Vlaams-Brabant, is een mooie erkenning van ons vakmanschap, onze passie en de kwaliteit van onze sauzen.
25/11/2024Help ons de Product Made in Vlaams-Brabant Award winnen!
We zijn ontzettend trots om te mogen melden dat Anda Sauces genomineerd is voor de prestigieuze Product Made in Vlaams-Brabant Award! Deze nominatie is een fantastische erkenning voor al onze inspanningen om heerlijke, authentieke sauzen te produceren, hier in het hart van Vlaams-Brabant.
12/10/2024Een jaar vol smaak dankzij onze jubileumwedstrijd
Met onze 40ste verjaardag wilden we niet alleen terugblikken, maar ook vooruit kijken. Daarom hebben we een wedstrijd georganiseerd waarbij frituren en horeca-uitbaters een jaar lang gratis van onze sauzen konden genieten. Lees er meer over hier!
10/10/2024In the spotlight: Broodjeszaak Pickels
In ons recente interview met Cindy, de trotse eigenaresse van Broodjeszaak Pickels in Asse, ontdekten we het inspirerende verhaal achter haar beslissing om een broodjeszaak te beginnen. Na jarenlang te werken in sales en marketing voor beursgenoteerde bedrijven, besloot Cindy een nieuwe weg in te slaan door haar eigen zaak te openen.
20/12/2023In the spotlight: Frituur Chez Clémentine
Deze maand interviewden wij de eigenaar van Frituur Chez Clémentine te Ukkel. Philippe is trots dat zijn zaak de eerste eco-verantwoorde frituur is van België. Hij heeft alles in het werk gesteld om de CO2-uitstoot van zijn frituur tot een minimum te beperken. Ontdek in dit interview hoe zijn hij te werk gaat.
01/11/2023